+359 888 598651
45 лева / ден
Шкода Супер Б

Дизел, Ръчни скорости

Автомобили под наем
километри: 214,000
Дизел
Цена за ден:
35 лв
километри: 196,600
Дизел
Цена за ден:
25 лв
километри: 231,000
Дизел
Цена за ден:
24 лв
километри: 163,000
Дизел
Цена за ден:
45 лв
километри: 179,000
Дизел
Цена за ден:
45 лв
Автомобили за продажба
ПЕЖО 5008
километри: 156,000
Дизел
Цена:
11 900 лв