+359 887 557263
Автомобили под наем
ОПЕЛ МЕРИВА
километри: 196,600
Дизел
Цена на ден:
50 лв
ФОЛЦВАГЕН МУЛТИВАН
километри: 229,000
Дизел
Цена на ден:
80 лв
ТОЙОТА ЯРИС
километри: 231,000
Дизел
Цена на ден:
50 лв
ДАЧИА САНДЕРО
километри: 113,000
Бензин
Цена на ден:
50 лв
Пежо 5008
километри: 163,000
Дизел
Цена на ден:
65 лв
ПЕЖО 2008
километри: 31,000
Газ/Бензин
Цена на ден:
70 лв
Шкода Супер Б
километри: 179,000
Дизел
Цена на ден:
65 лв
Киа спортидж
километри: 140,000
Бензин
Цена на ден:
75 лв