+359 887 557263
Автомобили за продажба
ИВЕКО 35Ц13
километри: 129,000
Дизел
Цена:
17 500 лв
ПЕЖО 5008
километри: 156,000
Дизел
Цена:
12 700 лв
ПЕЖО 2008
километри: 21,400
Газ/Бензин
Цена:
21 000 лв
Шкода супер Б
километри: 170,000
Дизел
Цена:
11 400 лв
КИА СПОРТАЖЕ
километри: 142,000
Бензин
Цена:
19 900 лв