+359 888 598651
Автомобили под наем
ШКОДА РУМСТЕР
километри: 0
Дизел
Цена на ден:
50 лв
ТОЙОТА ЯРИС
километри: 33,000
Бензин
Цена на ден:
60 лв
ХУНДАЙ И 10 АВТОМАТ
километри: 0
Бензин
Цена на ден:
70 лв
НИСАН ПРИМЕРА
километри: 187,000
Дизел
Цена на ден:
50 лв
ХЮНДАЙ И 10 РЪЧНА
километри: 19,500
Бензин
Цена на ден:
70 лв