+359 888 598651
Услуги

Waskoni World е търговско дружество за продажба и отдаване под наем на автомобили. Нашата политика е насочена към качествено и коректно обслужване, удовлетворяващо нуждите на нашите клиенти. Ние вземаме предвид желанията и предпочитанията Ви, така че винаги да се чувствате комфортно и приятно, използвайки нашите коли под наем. При нас Вие ще получите най-високо качество на обслужване, защото вашето удовлетворение е най- важната ни цел.

В нашия автопарк винаги може да откриете автомобила, от който се нуждаете.

Всички автомобили, които се отдават под наем имат сключена задължителна гражданска отговорност, пълно автокаско, платен пътен данък и винетка.

Ние осигуряваме трансфери до всяка точка на страната.

Разполагаме и с автовоз за превоз на автомобили по предварителна заявка .

Ние правим отстъпки за редовни клиенти.


Условия за наемане на автомобил:

- Валидно свидетелство за правоуправление
- Документ за самоличност.
- Автомобилът може да се управлява само от лицето, подписало договора, като минималната възраст е 25г. Вписването на втори шофьор става в момента на подписването на договора. - Стойността на горивото не се включва в цената на наема. Автомобилът се наема и връща с пълен резервоар.
- Няма ограничение за изминатите километри по време на наема.
- При какъвто и да е пътен инцидент, независимо дали Наемателят е виновен или не, той трябва задължително да изчака органите на реда да се снабди с полицейски протокол за инцидента и да уведоми собственика на автомобила. В противен случай Наемателят носи пълна материална отговорност за нанесените щети по автомобила.
- В случай на кражба клиентът е длъжен да изиска "служебна бележка" от Регионалното управление на полицията. В противен случай Наемателят носи пълна парична отговорност за автомобила.

Цените са за 24-часов период, считано от часа на наемане.
Допълнително часовете се заплащат както следва:
-до 1 час - безплатно
-от 1 до 4 часа - половин дневен наем
-над 4 часа - пълен дневен наем

Наемната цена не включва глоби или всякакъв друг вид санкции, които се налагат от контролните органи на водача за неспазване, от негова страна на Закона за движение по пътищата на Република България. Пълната цена се заплаща при сключване на договора в офиса на фирмата
Изисква се депозит в размер от 100 евро.

Приемане и предаване на автомобила
Безплатно в офиса на фирмата в рамките на работното време. За доставка или връщане на автомобила между 19:00 и 09:00 часа се заплаща допълнително такса от 10 евро.
Автомобила се предоставя във вид/от автомивка/и се изисква да се върне в същия вид в противен случай се заплаща такса от 12 лв.
Автомобилите не могат да напускат пределите на страната без предварителна уговорка!

Фирмата си запазва правото да променя условията.