+359 888 598651
88 лева / ден
Фолцваген Транспортер

Дизел, Ръчни скорости

Автомобили под наем
километри: 200,000
Бензин
Цена за ден:
33 лв
километри: 189,000
Дизел
Цена за ден:
88 лв
километри: 242,000
Дизел
Цена за ден:
43 лв
километри: 199,900
Бензин
Цена за ден:
36 лв
Автомобили за продажба
2008 peugot
километри: 19,600
Газ/Бензин
Цена:
22 500 лв
Тойота корола версо
километри: 260,000
Дизел
Цена:
6 999 лв
КИА СПОРТАЖЕ
километри: 142,000
Бензин
Цена:
22 000 лв
Фолцваген Пасат
километри: 200,000
Бензин
Цена:
4 499 лв
Фолцваген Транспортер
километри: 183,900
Дизел
Цена:
17 600 лв