+359 888 598651
49 лева / ден
ГОЛФ ПЛЮС-AВTOMAT-ОТ-9ЕВРО-27ЕВРА .....ПЕРИОД 15.09--20.12.2022 Г.

Дизел, Автоматични скорости

Автомобили под наем
километри: 40,000
Бензин
Цена за ден:
49 лв
километри: 200,000
Дизел
Цена за ден:
49 лв
километри: 0
Бензин
Цена за ден:
60 лв
километри: 187,000
Дизел
Цена за ден:
45 лв
километри: 19,500
Бензин
Цена за ден:
54 лв
Автомобили за продажба